PADITET KËNGËTARJA DUA LIPA. PAPARACI KËRKON 150.000$ DËMSHPËRBLIM

Dua Lipa dyshohet të jetë paditur nga një paparac, pasi ajo postoi  foton në instagramin e saj pa të drejtën e autorit.

Kompania kërkon dëmshpërblim prej 150 mijë dollarësh nga Dua Lipa, si dhe urdhër mbrojtjeje për të penguar këngëtaren të mos I përsërisë të tilla veprime.

Sipas kompanisë së fotografit, Dua Lipa ka përfituar të ardhura monetare në Instgram nga fotoja, që papraci ka bërë.

Këngëtarja e njohur ka postuar foton në Instagram dhe e fshiu nga profili i saj  katër ditë pasi e postoi atë.

Postimi tashmë I fshirë, tregon yllin teksa qëndronte në radhë, duke mbajtur në dorë  biletën e saj të avionit dhe pasaportën.

BURIMI: BBC