Për të gjetur një sukses të madh, ju duhet të përshtateni

Të fitosh do të thotë të përshtatesh, sipas Iman Abuzeid, CEO dhe bashkëthemelues i Incredible Health, një platformë që synon të ndihmojë infermierët dhe punëdhënësit të gjejnë përshtatshmërinë më të mirë brenda 20 ditësh. Platforma e tyre përpiqet të promovojë mbajtjen, kujdesin me cilësi të lartë dhe efikasitetin. Përveç rekrutimit, Incredible Health ofron gjithashtu një mori përfitimesh falas për përdoruesit e tyre, duke përfshirë këshillimin e karrierës, vlerësuesit e pagave dhe edukimin e vazhdueshëm, i cili është thelbësor për të punuar për infermierët në të gjithë vendin.

Dy vjet më parë, Incredible Health ishte në 200 spitale. Sot, ata kanë trefishuar shtrirjen e tyre dhe përdoren nga 600 spitale në 25 shtete, me një normë të qëndrueshme regjistrimi prej 10,000 infermierësh në javë. Plus, kompania sapo mbylli një raund financimi të Serisë B prej 80 milionë dollarësh, Abuzeid thotë se kjo rritje u bë e mundur, pjesërisht, nga mediat sociale:

Një grup investitorësh që iu bashkuan kësaj serie B ishin Charli dhe Dixie D’amelio. Ata janë dy nga më të ndjekurit në TikTok në botë. Ne kemi investuar shumë në praninë tonë sociale midis punonjësve të kujdesit shëndetësor sepse, sinqerisht, këtu duhet të angazhohoni me ta. Në veçanti, infermieret e millennial dhe infermieret e Gen Z janë shumë aktive në mediat sociale. Pra, të pasurit e një pranie të fortë sociale ka qenë shumë e rëndësishme për rritjen tonë“, thotë Abuzeid.

Këshillat e saj për themelueset e tjera femra? “Në fund të ditës, ju thjesht duhet të jeni vërtet shumë të sigurt për vizionin dhe misionin tuaj, dhe thjesht të përqendroheni në të fituar,” thotë Abuzeid. “Askush nuk mund të më mësojë se kush jam. Ju mund të përshkruani pjesë të mia, por kush jam – dhe çfarë kam nevojë – është diçka që duhet ta zbuloj vetë.”

Burimi: Inc