PRONA ËSHTË E SHENJTË! ZGJIDHNI “ BILLION G&G “ PËR TË MARË VENDIMIN E DUHUR

Teksa jeta sa vjen e bëhet me aktive dhe koha në dispozicion është shumë e paktë, shpesh gjërat duam ti kemi gati në tavoline dhe të marim shërbim sa më parë.

Jo pak kohë duhet sot edhe për të shitur apo blerë një pronë, për të bërë vlerësimet e duhura, për të gjetur ambjentet më të përshtatshme në rastet kur bëhet fjalë për të blerë , apo për të gjetur blerësit e saktë kur bëhët fjalë për të shitur një pronë.

 Pikërisht për të krijuar këto lehtësi  tashmë në tregun Shqiptar gjenden shumë kompani imobilare, një ndër to me një super korrektësi
është “ Billion G&G Real Estate “e cila ndodhet  në  Rrugën Donika Kastrioti , Tirane.

Billion G&G disponon  të gjitha  llojet e pronave, biznese për shitje e me qera, aprtamente, duplexe, vila, toka bujqësore, dhe për ndërtim.

Mjafton të keni të qartë në mëndjen tuaj se cfarë ju duhet, dhe menjëherë agjentët e liçensuar  të  Billion G&G janë të gatshëm të japin përgjigje, duke përshtatur kërkesën tuaj  me ofertën më të mirë që ofron tregu i pasurive të paluajtshme.

Çdo informacion është i publikuar  në faqen zyrtarë të kompanisë https://billionrealty.al/index.php/kontakt/ dhe proçedurat me klientët kryhen  me korrektësi sipas dispozitave ligjore duke garantuar transaksione  të sigurta të pronës suaj që do shisni apo blini.