Pse iu lotojnë sytë ?

Disa njerëz kanë probleme me lotimin e syve dhe një shkaktar mund të jetë migrena. Kjo e fundit është një çrregullim parësor i dhimbjes  së kokës . Lotët shkaktohen nga dhimbja e madhe e kokës edhe nëse ajo nuk vjen si shkak i migrenës, shkruan Healthline.

Këto simptoma zgjasin zakonisht më pak se një orë por në raste të rralla mund të zgjasin edhe më shumë.