Si krahasohet iPhone 14 me telefonat më të mirë Android të vitit 2022

iPhone 14 dhe iPhone 14 Pro kanë ardhur. Pra, është koha për të zbërthyer ato specifika. iPhone-ët e 2022 të Apple kanë procesorë të ndryshëm, në varësi të atij që merrni. Ata gjithashtu kanë sisteme të ndryshme kamerash. Veçanërisht, iPhone 14 Pro ka një ekran gjithmonë të ndezur dhe mbështetje për një shpejtësi rifreskimi deri në 120 Hz.

Ky postim përqendrohet në krahasimin e iPhone 14 dhe 14 Pro me disa lojtarë të rëndë në hapësirën Android. Në mënyrë të veçantë, ato që mund t’i blini lehtësisht si një alternativë ndaj iPhone më të fundit, duke përfshirë Pixel 6 dhe Pixel 6 Pro që do të zëvendësohet së shpejti, Galaxy S22 Ultra të Samsung dhe OnePlus 10T.

Iphone 14 kundrejt rivalëve Android 2022

Burimi: The Verge