“SOLARES” PJESË E PANAIRIT MË TË MADH GLOBAL ” INTERSOLAR EUROPE 2023″

Kompania “Solares” mori pjesë në panairin më të madh në rang global përsa i përket energjive të rinovueshme, ” Intersolar Europe 2023 ” të mbajtur në Gjermani.

Me ftesë të partnerit zyrtar ” Bisol Group d.o.o”, Solares ishte pjesëmarrëse sëbashku me kompani të tjera shqiptare që operojnë në fushën e energjive të rinovueshme nën organizimin e Shoqates Gjermane të Industrisë dhe Tregtisë në Shqipëri “DIHA”.

Drejtues të kompanisë thonë për Probizz.al se panaire të tilla janë mjaft të frytshme në krijimin e kontakteve të reja dhe në njohjen me teknologjitë më të fundit në këtë fushë.

“Solares pati kontakte të suksesshme me kompani të tjera për të bashkërenduar në gjetjen e zgjidhjeve dhe optimizimin e shërbimit në favor të klientit. Gjithashtu u vu re një interes shumë i madh i kompanive gjermane të sektorit të energjive të rinovueshme, kryesisht atyre të prodhimit të energjisë nga panelet  fotovoltaike, për bashkëpunim dhe investim në Shqipëri.”- shpjegojnë përfaqësuesit e Solares.

Ne panairin“Intersolar Europe 2023”, pjesëmarrja ishte shumë më e lartë se vitet paraardhëse ku theksi konsistonte në elementët bazike të prodhimit, por një rëndesi e veçantë ju kushtua edhe sektorit të pajisjeve të akumulimit të energjisë elektrike. 

Risi ishte prezantimi i produkteve të reja  me efiçencë të lartë.

“U prezantuan produkte te reja, si panelet fotovoltaike me qelizën M10, e cila ësht fjala e fundit e teknologjisë dheofron efiçensë më të lartë në prodhim energjie.”- shpjegojnë më tej pjesëmarrësit e kompanisë Solares.

Kompania Solares operon prej vitesh në tregun Shqiptar dhe gëzon eskluzivitetin e produkteve të kompanisë së njohur BISOL Group. Veprat e ndërtuara në panele fotovoltaike nga kjo kompani janë të shumta, si për biznese, vepra publike apo për kosum vetjak.

Ku dallon Solares nga kompanitë e tjera?

  • Panelet diellore BISOL janë të vetmet panele të prodhuara në Europë që përdoren nga SOLARES në Shqipëri.
  • Panelet diellore europiane BISOL që përdor SOLARES kanë garanci prodhimi 25 vite.
  • SOLARES është e vetmja kompani që përdor panelet diellore Europiane BISOL në projektet fotovoltaike pasi zotëron eksluzivitetin për të gjithë rajonin të këtij produkti
  • Fabrika e Paneleve Diellore BISOL që përdor SOLARES gjendet në Europë.

“SOLARES” sjell më të mirën e teknologjisë fotovoltaike.