Steve Jobs është gjallë?!

 Ka ndërruar jetë para 8 viteve por sot na shfaqet  një person thuajse
identik  me  Themeluesin e  Apple, Steve Jobs.
Sipas mediave botërore një foto e publikuar sëfundmi është bërë virale në internet dhe po cudit i të gjithë. Personi i fotografuar ka ngjashmeri të madhe me Jobs si në stilin e veshjes ashtu edhe në qëndrimin e tij.

Fotoja është realizuar në Egjip, në të Flokët, mjekra, syzet dhe çdo gjë janë të ngjashme me atë të themeluesit të Apple.

Kujtojmë se Jobs vdiq në vitin 2011 pas një beteje të ashpër me kancerin e pankreasit. Për disa kjo është vdekje e insekuar, njësoj si vdekja e Michael Jackson, 2Pac, e shumë personazheve të tjerë.