Tani një dhuratë për Dhuratën

Dhurata Dorës i ka ardhur në shtëpi një dhuratë që ishte pikërisht nga Noizy. Ai i ka dërguar, rroba të markës së tij “Illyrian BloodLine”.

Mbretëreshë”- e cilëson Noizy në letër atë.

Duke i ndarë rrobat me publikun Dhurata e falënderoi atë publikisht.

Kujtojmë se Noizy ka bërë dhe dhurata të tjera te të famshmit, siç ishte Ledri Vula dhe Alaudin Hamiti./ProBizz.al/