The Weeknd thyen rekordin si artisti aktual me më shumë dëgjues mujor në Spotify

Kantautori kanadez, The Weeknd, ka thyer rekordin e Justin Bieber, duke rrëzuar nga froni J Biebs si artisti aktual me më shumë dëgjues mujor në Spotify!

The Weeknd është aktualisht artisti më i transmetuar në platformën audio dhe ka grumbulluar 85.6 milionë dëgjues mujor, më i larti i çdo artisti për momentin.

Titulli më parë ishte mbajtur nga kolegu i tij artist kanadez, Justin Bieber.

Albumi i fundit i The Weeknd, Dawn FM, u publikua në fillim të këtij muaji, por humbi vendin e parë në tabelën e albumeve Billboard 200 dhe u vendos pas kolonës zanore të filmit Encanto dhe albumit të fundit të reperit, Gunna’s.

The Weeknd

Albumi i mëparshëm i The Weeknd, After Hours, përfshinte këngën virale të hitit të TikTok, Blinding Lights!

Ju mund të keni parë sfidën Blinding Lights pasi hashtag-u ka pasur më shumë se 500 milionë shikime!

Pavarësisht se u tejkalua nga The Weeknd këtë muaj, J Biebs gjithashtu theu një rekord të Spotify muajin e kaluar duke u bërë artisti i parë që ka kaluar ndonjëherë shifrën e 90 milionë dëgjuesve mujorë.

Burimi: BBC