Vjen panairi i dytë kombëtar “NATIONAL STEAM FAIR (ASEDF) 2023”

Mundësi e artë për të rinjtë maturantë apo gjimnazistët!

Universiteti Barleti në partneritet të ngushtë me Triple City dhe Adriapol Institute në kuadër të Programit Kombëtar STEAM ALBANIA organizon PANAIRIN E  DYTË KOMBËTAR “NATIONAL STEAM FAIR (ASEDF) 2023”

“NATIONAL STEAM FAIR (ASEDF) 2023”  është panairi i nxënësve të shkollave të mesme në fushën e shkencave, inxhinierisë, informatikës, dizajnit dhe arkitekturës të cilët paraqiten dhe i prezantojnë ato në këtë kompeticion për tu vlerësuar nga juria e ekspertëve.

“Nëse jeni maturant apo nxënës gjimnazi dhe keni realizuar një projekt prototip fizik interesant në dy vitet e fundit apo keni një projekt ide, apo një projekt në përfundim e sipër për ta prezantuar në: Fizikë, Matematikë, Informatikë, Biologji, Kimi, Dizajn, Arte, Pikture, Vizatim dhe Arkitekturë atëherë ju mirëpresim ta prezantoni në panair.“- thuhet në njoftimin e bërë publik tashmë nga Universiteti Barleti.

 Në Panair marrin pjesë rreth 200 projekte nga nxënës dhe gjimnaze nga i gjithë vendi dhe rreth 1000 vizitore.

Pjesëmarrësit me 10 projektet më të mira që do të vlerësohen nga juria do të jenë pjesëmarrës me të gjitha shpenzimet e mbuluara në Panairin e Teknologjisë “Tekno Fest” 2024 në Turqi dhe marrin pjesë në EUROPEAN INOVATION ËEEK.

Eventi mbahet në datën 20 Maj 2023 ora 10.00 tek Universiteti Barleti, Rr.Frang Bardhi,Tiranë.

Regjistrimi për të qenë pjesëmarrës: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFms_qx9IZjJEsdQYnoxvJJZhnU_UEgc9x-yUJlhWIB1lL-g/viewform?usp=sharing