Vogue France per Dua Lipa : Nje Tornado krijuese

Një artiste marramendëse dhe tornado krijuese e ndjekur me më shumë se 88 milione admirues. Kështu e nis shkrimin Vogue France për këngëtaren me origjinë shqiptare  Dua Lipa.  

Në një intervistë për Arthur Dreyfus, artistja flet për fëmijërinë dhe karrierën , sigurisht pa mohuar faktin se ndihet krenare që është shqiptare.

 Dua thotë se po punon për albumin e tretë dhe gjithashtu është angazhuar edhe ne fushën e modës ndaj jeta e saj po bëhet mes Francës dhe Londrës.  

Burimi: Vogue France