Zbuloni workshop-et që do të zhvillohen në Korçë në 19 dhe 20 Janar

1 – Puno nga shtëpia me Aladini.

Nëse dini të menaxhoni një faqe Instagram, Facebook ose Tik-Tok, Aladini ka gjetur një formë në të cilën ju mund të punoni nga interneti përgjatë kohës suaj të lire. Duke ju vënë në dispozicion mbi 30.000 produkte dhe një ekip, ju mund të fitoni prej ç’do shitjeje që ju bëni.

2 – The Freelancer’s Q&A.

Ky seminar është krijuar për të ndihmuar profesionistët e rinj të cilët punojnë freelance ose për ata që duan ta nisin këtë rrugëtim.

Së bashku do të flasim mbi përdorimin e platformave kryesore të freelance, si të keni fitim, dhe se si të zgjidhni klientët e duhur.

3 – Rethinking Remuneration.

Nikola Bubevski, Co-Founder i Native Teams do të flasë për proçesin e rivlerësimit të mundshëm të pagave, dhe formave të tjera të kompensimit të punonjësve, për të krijuar kështu një balancë në përputhje me qëllimet dhe vlerat e kompanisë.

4 – Influencers Explained.

Bashkëpunimi me Influencers është ndonjëherë mënyra e vetme për të hyrë në një treg të ri.

Cilët janë vërtet Influencers që na nevojiten?

Si mund të vlerësojmë se kush dhe nëse janë të përshtatshëm për ne?

Zbuloni me Keti Gjipalin mënyren që përdor AGOG Marketing për të analizuar dhe bashkëpunuar me “Influencers”.

Burimi: Business Magazine