Agjencia Kombëtare e Diasporës i dhuron Gjirokastrës albumin “Kadare”

Në përvjetorin e 16-të të përfshirjes së Gjirokastrës në UNESCO, Drejtoresha e Agjencisë Kombëtare të Diasporës, znj. Sonila Hysi ka zhvilluar sot një vizitë në këtë qytet, ku i ka dhuruar shtëpisë muze, të shkrimtarit albumin “Kadare dhe Gjirokastra”. Album ky i realizuar me rastin e 85 vjetorit të gjeniut të letrave shqipe, nga fotografi Roland Tasho me mbështetjen e Agjencisë Kombëtare te Diasporës dhe ministrit të Shtetit për Diasporen, z. Pandeli Majko.

Burimi: Diaspora Shqiptare