BEBI LILA SHOP ÇDO GJË PËR FËMIJËT NGA 0-12 VJEÇ

E teksa shkolla po troket, çdo prind po mendon edhe pjesën e veshjeve për fëmijët.

Cilësia është ajo që na intereson të gjithëve por edhe përshtatja për shijet e të vegjëlve.

Ka një dyqan që ka menduar për këtë pjesë dhe që i shërben moshave nga 0-12 vjeç.

Mjafton të hidhni një sy në faqet në instagram/facebook apo tik tok të Bebi Lila Shop, dhe aty do të gjeni aksesorë pafund dhe veshje sipas moshës dhe gjinisë.

Me një eksperiencë dy vjeçare në treg, Bebi Lila Shop, ofron cilësinë 100% pambuk për veshjet, punime hand made dhe aksesorë që plotësojnë nevojat për të vegjlit tuaj.

https://www.instagram.com/p/CwcsoxKo9DY/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Ky dyqan I përshtatet xhepave të klientëve duke ofruar çmime të favorshme që variojnë për artikuj apo veshje nga  1000 lekë në 4000 lekë.

Kryesisht janë veshjet e bebeve që kërkohen më shumë për blerje apo aksesorë por nuk mbeten pas edhe fustanet për festa të ndryshme si ditëlindje apo festa e abetares.

https://www.instagram.com/p/CwcswNyomqj/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Me cilësi të mirë Bebi Lila Shop ofron edhe sete sportive me imitimet e firmave të  preferuara për fëmijët si Nike, Adidas etj.

https://www.instagram.com/p/CpKit9RIAfx/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Nëse jeni në pritje të ëmbël, prisni të çoni të vegjlit në çerdhe kopësht apo shkollë, Bebi Lila Shop e sigurt ju pret për tju plotësuar çdo kërkesë për veshjen e fëmijëve tuaj dhe operon me postë kudo ndodheni përveç dyqanit fizik që gëzon në Shkodër.