Billie Eilish pranon se nuk është “e lumtur” me trupin e saj, por pyet “Kush është?”

Billie Eilish po flet hapur për “luftimet” e brendshme që ka në lidhje me pamjen e turipit të saj.

Ndërsa bisedonte me The Guardian për një intervistë të kohëve të fundit në promovimin e albumit të saj të ri Happier Than Ever, këngëtarja 19-vjeçare foli për mënyrën sesi e percepton trupin e saj çdo ditë dhe efektin që media sociale ka në ato ndjenja.

Unë shoh njerëz në internet, duke u dukur sikur unë nuk jam dukur kurrë,” tha ajo. “Dhe menjëherë jam duke thënë:”Oh Zoti im, si duken ata kështu?” Unë i di të mirat dhe të këqijat e kësaj industrie, dhe atë që njerëzit përdorin në të vërtetë në fotografi, dhe në të vërtetë e di se çfarë duket e vërtetë mund të jetë e rreme. Megjithatë unë ende e shoh atë dhe them, “O Zot.” Kjo më bën të ndihem shumë keq”.

Dhe dua të them, jam shumë e sigurt në atë që jam dhe jam shumë e kënaqur me jetën time… por padyshim që nuk jam e kënaqur me trupin tim,” shpjegoi ajo, para se të shtonte, “por kush është?

Duke vazhduar bisedën e saj të sinqertë, Eilish pranoi se fotografitë e bëra prej saj nga paparacët ndikojnë gjithashtu në mendësinë e saj në lidhje me atë se si ndihet për trupin e saj, si dhe mënyrën se si reagojnë komentuesit e mediave sociale ndaj fotove të tilla.

Ne kemi nevojë vetëm për trupat për të ngrënë, për të ecur dhe për të dalë jashtë. Ne na duhen vetëm për të mbijetuar,” tha ajo. “Është qesharake që dikush kujdeset për trupin e tij. Si, pse? Pse na intereson? E dini, kur mendoni vërtet për të?

Kur jam në skenë, më duhet të shkëputem nga idetë që kam për trupin tim,” vazhdoi me detaje këngëtarja e “Bad Guy”. “Sidomos sepse vesh rroba që janë më të mëdha dhe më të lehta për t’u zhvendosur pa treguar gjithçka – ato mund të jenë vërtet joshëse. Në fotografi, ato duken, as nuk e di se çfarë. Unë thjesht i ndaj të dyja plotësisht”.

“Sepse kam një marrëdhënie kaq të tmerrshme me trupin tim, siç nuk do ta besonit, kështu që unë vetëm duhet të shkëputem,” shtoi Eilish.

Burimi: People