Bitcoin rritet 7.07% në 47,587.38 dollarë

Bitcoin u rrit me 7.07% në 47,587.38 dollarë në 22:00 GMT të premten, duke shtuar 3,142.93 dollarë në mbylljen e tij të mëparshme.

Bitcoin, kriptomonedha më e madhe dhe më e njohur në botë, është rritur me 71.6% nga niveli më i ulët i vitit prej 27,734 dollarë më 4 janar.

Ether, monedha e lidhur me rrjetin blockchain ethereum, u rrit 7.86% në 3,284.18 dollarë të premten, duke shtuar 243.55 dollarë në mbylljen e saj të mëparshme.

Burimi: Reuters