Bolt, arredimi i ambienteve tuaja me dizajnet më të sofistikuara dhe bashkëkohore

Bolt sh.p.k, një kompani e themeluar në vitin 2009, është një kompani e cila arredon hotele, bare, restorante, vila, institucione të ndryshme dhe shkolla. Bolt krijon një dizenjim bashkëkohor dhe ofron produkte tepër cilësore për fushën e arredimit. Kompania ka një staf tepër profesional në nivel drejtimi, prej më shumë se 40 punonjësish, të cilët i përgjigjen në mënyrë dinamike kërkesave të klientëve.

Sot, Bolt sh.p.k po krijon një brand jo vetëm në rajon, por edhe më gjerë. Fusha e veprimtarisë së tyre është e shtrirë përtej Shqipërisë, në tregun rajonal por edhe atë europian. Produktet e Bolt sh.p.k. janë eksportuar në Amerikë, Gjermani, Itali dhe Belgjikë. Momentalisht ka kërkesë në vijimësi për arredim hotelesh në vendet e BE-së si dhe në Amerikë.

Bashkëpunimi i Bolt me kompani lider në Europë për aksesorë dhe për lëndën e parë krijon një garanci të jashtëzakonshme te klientët e tyre.

Bolt është pjesëmarrëse në shumë panaire, jo vetëm në Shqipëri por edhe jashtë saj. Është fituese e disa çmimeve të cilat e kanë bërë krenarë jo vetëm firmën, por dhe stafin dhe gjithë nivelin e drejtimit duke e motivuar atë për të arritur dhe për të krijuar në vijimësi cilësi dhe garanci te klientët.

Synimi i kompanisë për të ardhmen është që të jetë e fokusuar jo vetëm në fushën e dizenjimit dhe prodhimit të produkteve të arredimit, por edhe të tregtimit të materialeve të tjera të cilat i shërbejnë indirekt interesit të klientëve në fushën e arredimit./ProBizz.al