Brit Awards 2021: Koha, kanali dhe si ta shikoni

Çmimet Brit 2021 do të shfaqin një audiencë të drejtpërdrejtë si pjesë e Programit të Kërkimit të Ngjarjeve të Qeverisë në mënyrë që fansat të kenë mundësinë të shikojnë ngjarjen nga afër si dhe nga komoditeti i shtëpive të tyre.

Kur janë Brit Awards 2021?
Çmimet BRIT 2021 (sponsorizuar nga Mastercard) do të mbahen në The O2 Arena London më 11 maj 2021. Ngjarja fillon në 8:00 pasdite (10:00 pasdite me orën lokale).

Si mund ta shikoni drejtpërdrejt ceremoninë e Brit Awards 2021?
Çmimet BRIT do të jenë në dispozicion për t’u parë drejtpërdrejt në ITV. Shikuesit gjithashtu mund të shohin shfaqjen në ITV Hub. Pamjet e drejtpërdrejta nga tapeti i kuq mund t’i shihni edhe në kanalin YouTube të The Sun.

MasterCard gjithashtu ka dhënë 2,500 bileta për punëtorët kryesorë që mund të shikojnë çmimet personalisht, në një mjedis të sigurt COVID. Aplikantët duhet të jetojnë në Londrën e Madhe dhe duhet të klasifikohen si punëtor kryesor gjatë Pandemisë COVID-19. Ata ishin në gjendje të ftonin një person tjetër si mysafir (i cili nuk ka pse të jetë punëtor kryesor) por ata nuk mund të jenë klinikisht të prekshëm ose shtatzënë.

Kush do të prezantojë ceremoninë e Brit Awards 2021?

Jack Whitehall will be returning for the fourth year running

Aktori i humorit Jack Whitehall po kthehet të prezantojë BRIT Awards 2021 me Mastercard pasi mbajti me sukses për tre vitet e fundit. Aktori i humorit, i cili do të prezantojë për herë të katërt koncertin më të mirë të kalendarit të showbizit, tha: “Është gjithmonë një nder ta prezantosh atë, por këtë vit ndihet edhe më e veçantë. Duhet të jem duke bërë diçka të drejtë që të më ftojnë.

Burimi: The Sun