CNN rendit Shqipërinë ndër shtatë vendet më të vizituara nga evropianët

CNN, media prestigjoze ndërkombëtare, më së fundmi ka publikuar një artikull lidhur me shtatë vendet që po vizitohen më së shumti nga evropianët.

Në mesin e vendeve të mrekullueshme për turizmin si Franca, Portugalia, Spanja, Italia dhe Kroaci renditet dhe Shqipëria jonë e bukur.

Referencë për plazhin përallor të Shqipërisë është zgjdhur Ksamili.

“Një pamje ajrore e një plazhi të bukur me rërë të bardhë në Ksamil, Shqipëri, tregon saktësisht se çfarë po tërheq më shumë europianët në këtë vijë bregdetare nën radar,” – shkruan CNN në postimin e saj.

Kohët e fundit shumë media të huaja ndërkombëtare, si ”The Times”, i kanë kushtuar Shqipërisë dhe turizmit të saj artikuj ku lavdërojnë pamjet e mrekullueshme dhe plazhin e kristaltë./ProBizzal