Divjakë, nis procesi i targimit dhe regjistrimit të mjeteve bujqësore

Në Divjakë kemi nisur punën për targimin dhe regjistrimin e mjeteve bujqësore. Kjo u bë e ditur nga zv/kryeministrja Belinda Balluku . Në këtë bashki janë më shumë se 300 mjete, të cilat do të vendosen brenda kornizës ligjore.

 Regjistrimi i mjeteve bujqësore është një nisëm e cila ju vjen në ndihmë, së pari vetë fermerëve, pasi formalizon një pasuri të tyre.

Ndërkohë, kreu i DPSHTRR-së Blendi Gonxhe evidentoi se përveç procesit që do të jetë pa shpenzime për fermerët, me shpenzime shumë të vogla do të asistohen edhe në vijim për kontrollin teknik.