Dua Lipa: Doja të kisha emër më “anglez”

Në në intervistë për BBC  këngëtarja e njohur, me origjinë shqiptare, Dua Lipa ka ka folur për emrin e saj i cili vjen nga gjuha shqipe.

Ajo tha se gjatë fëmijërisë ka dashur që emrin ta kishte Hannah, pasi tingëllon më “anglez”. Kjo e ka penguar në vegjëli pasi është ndjerë ndryshe nga të tjerët.

Por tashmë duket se Dua i ka kaluar vështirësitë  me emrin e saj dhe po shijon sukseset e fundit.