“Eco Energia” projektuesi i energjisë diellore për bizneset

Me dhjetra e dhjetra kompani të tjera i janë besuar Eco Energia për instalimin e paneleve fotovoltaike për prodhimin e energjisë me anë të diellit.

Të pyetur nga nga ProBizz.al lidhur me projektet më të fundit, përfaqësues të Eco Energia thonë se fushat ku është përqëndruar puna këto kohë në instalimin e paneleve janë të shumta si në subjekte turistike, kompani shërbimesh, subjekte prodhuese etj.

Konkretisht Eco Energia ka instaluar panele me kapacitet 400 kw tek Fafa Premium Resort në Golem. 

Fafa Resorts, një nga komplekset më të mëdha turistike në zonën e Durrësit, ka zgjedhur kompaninë Eco Energjia  edhe më herët në investimet që ka bërë në panele.

Kompania  gjigande e përpunimit të mishit në vend, Kazazi shpk ka instaluar gjithashtu 500 kw panele diellore për të mbuluar nevojat në kompani.

Fabrika e këpucëve Endi shpk ka zgjedhur kompaninë Eco Energia duke instaluar 500 kw.

Hotel Kocibelli Korcë 110 kw, Hotel Ujvara Golem 110 kw, Kompleksi Dardania Fushe Kruje 100 kw, Emex Furniture Shijak 40 kw, Deni-Star Sukth 50 kw, Ad Dida Sukth 60 kw.

Rreth kompanisë

Eco Energia është një kompani që operon në fushën e energjisë së rinovueshme, e përqëndruar në sektorin e paneleve fotovoltaike. Kompania jonë ka arritur të lërë gjurmë të konsiderueshme në këtë sektor për shkak të strategjisë së fokusuar në krijimin e avantazheve konkurruese; fokusit në rritjen e marrëdhënieve të partneritetit brenda dhe jashtë Shqipërisë dhe padyshim fal profesionalizmit dhe cilësisë së lartë që ofron.

Shërbimet

Eco Energia ofron për klientin një paketë të plotë shërbimesh duke filluar nga konsulenca e për të vazhduar më pas me instalim, konfigurim dhe përmbajtje periodike.

Kontakt

https://ecoenergia-al.com/