Eminem e urren një këngë të tij

Reperi i njohur ka një këngë të tij të cilën nuk e pëlqen dhe madje e urren aq shumë sa nuk e performon as në koncerte. Kënga është “Cleanin’ Out My Closet”  e cila flet për marrëdhënien e tensionuar të artistit me nënën e tij të cilën e cilëson si “egoiste” .Madje mes të dyve ka patur edhe cështje gjyqësore .

 Por ky ndryshim i reperit ka ardhur për shkak të psikologjisë së tij dhe madje herët e fundit ai ka shprehur keqardhje për fjalët që i ka thënë nënës së tij.