Gabimi që bëjmë kur duam të humbim peshë

Disa zakone të ditës sonë, mund të pengojnë në humbjen e peshës. EAT THIS shkruan se kur nuk merret sasia e mjaftueshme e ujit nuk do kemi as rezultate.

 Sipas ekspertëve, është e nevojshme të konsumojmë ujë çdo ditë nëse përpiqemi të humbim peshë.

Nëse nuk e mbajmë trupin të hidratuar, mund të shtojmë peshë. Po ashtu pirja e ujit ndihmon trupin të eleminojë mbeturinat  dhe filtron toksinat.