Gjërat në dollapin e banjës që mund të shkaktojnë sëmundje

Në dollapin e banjës mbajmë produktet të cilat i përdorim në përditshmëri.

Në një shkrim të publikuar tek the Sun ekspertët thonë së përdorimi tyre për një kohë të gjatë mund të shkaktojë infeksione dhe sëmundje. Ata këshillojnë që produktet të ndërrohen vazhdimisht.

Mbajtja pastër ë banjos është më e rëndësishme dhe sipas tyre furça e dhëmbëve duhet të ndërrohet çdo tre muaj. Pas kësaj periudhe kohore janë më pak efektive dhe qimet fillojnë të dëmtohen.