Horoskopi ditor – 28 janar 2022


Dashi (21 Mars – 19 Prill)

Një shef ose një personazh tjetër autoriteti mund të duket se po ju zgjedh për gjëra të vogla sot, dhe ju mund të ndiheni keq për veten nëse e shihni si të rëndësishme t’i pëlqeni këtij personi. Mund të jetë e nevojshme të merret në konsideratë nëse ankesat kanë të bëjnë me mbajtjen tuaj në vendin tuaj dhe jo për çdo gjë që supozohet se keni bërë gabim. Miqtë tuaj ose një blog i preferuar për këshilla mund të jenë në gjendje t’ju japin një këndvështrim të jashtëm të dobishëm se sa legjitime janë ankesat e këtij personi.

Demi (20 Prill – 20 Maj)

Të kuptoni se ku qëndroni për një çështje të diskutueshme mund t’ju duket urgjente sot. Ju mund ta shihni kuptimin në vazhdimin e kohës, por mund të mos jetë e qartë se çfarë duan në të vërtetë njerëzit e prekur nga ju – ata madje mund të mos pajtohen me njëri-tjetrin. Konsideroni të shikoni fjalët e një figure autoriteti përkatës për të hequr qafe çdo konfuzion. Edhe nëse ato nuk janë domosdoshmërisht fjalët e fundit mbi këtë temë, ato të paktën mund t’ju japin një vend për të filluar.

Binjakët (21 Maj – 20 Qershor)

Pritshmëritë jorealiste mund të bllokojnë pikëpamjen tuaj për rrugën më të qetë drejt arritjes së një marrëveshjeje pune për ndarjen e parave ose pronës. Ju mund të dëshironi fshehurazi që personi tjetër të kujdeset për ju – ose mund të dëshironi të shiheni si ofruesi i fuqishëm që kujdeset për të. Megjithëse mund të mos keni nevojë të diskutoni ndjenja të tilla private me personin tjetër, pranimi i tyre të paktën te vetja mund t’ju ndihmojë të mendoni më qartë se çfarë do të funksiononte më mirë në botën reale.

Gaforrja (21 Qershor – 22 Korrik)

Ju mund të besoni se aktet e shërbimit do t’ju japin atë që dëshironi në një nga marrëdhëniet tuaja të ngushta tani. Sidoqoftë, mund të përfundoni duke u ndjerë i rraskapitur dhe i zemëruar nëse personi tjetër nuk i kupton sugjerimet tuaja në mënyrën që prisni. Mund të jetë më mirë të filloni një bisedë të drejtpërdrejtë me ta, edhe nëse kjo ide ju frikëson. Ata mund të rezultojnë të gatshëm të ndajnë disa përgjegjësi me ju sapo të bëhen të vetëdijshëm për nevojën.

Luani (23 Korrik – 22 Gusht)

Një vizion i qartë i një diete ose orari që mund të zgjidhë problemet tuaja mund të vijë tek ju tani, por mund të shihni gjithashtu potencialin e tij për të prishur bashkëjetesën komode që keni aktualisht me të tjerët. Për sa kohë që paraprakisht i paralajmëroni njerëzit për të cilët jeni të shqetësuar, ata mund t’i përballojnë trazirat më mirë se sa prisni. Në vend që të shqetësoheni për reagimet e tyre, përpiquni të pranoni frikën tuaj për të provuar diçka të re. Është në rregull të jeni edhe të emocionuar edhe të frikësuar në të njëjtën kohë!

Virgjëresha (23 Gusht – 22 Shtator)

Fëmija juaj i brendshëm mund të ketë diçka të dobishme për të thënë sot, por mund t’ju duhet të bëni një përpjekje për ta dëgjuar atë. Ndërsa nuk duhet të braktisni përgjegjësitë tuaja, mund t’ju duhet t’i qaseni atyre në një mënyrë që është më e drejtë për kufijtë tuaj. Dikush tjetër mund t’ju mbajë sipas standardeve që thjesht nuk janë realiste për askënd – duke përfshirë edhe ju! Nëse reagimi juaj instinktiv është se ata kanë kaluar kufirin, besojini atij instinkti. Ndonjëherë e vërteta nuk është më e ndërlikuar se kaq.

Peshorja (23 Shtator – 22 Tetor)

Ju mund të ndiheni intensivisht të përkushtuar ndaj punës suaj në këtë kohë. Thënë kështu, nëse përpiqeni të flisni për këtë me të tjerët, të dëgjoni me zë të lartë se sa shumë keni përqafuar një qëndrim martirizimi mund t’ju trondisë. Ju mund t’ju duhet të mendoni nëse qëndrimet ndaj përgjegjësisë që keni mësuar ndërsa jeni duke u rritur janë ende duke punuar për ju. Kujdesi për veten është po aq i rëndësishëm sa çdo përgjegjësi tjetër që mund të keni, dhe përqafimi i tyre mund t’ju ndihmojë të gjeni një ekuilibër të shëndetshëm.

Akrepi (23 Tetor – 21 Nëntor)

Një mundësi financiare mund të jetë e vështirë për t’u parë qartë tani. Të kujtoni detyrimet tuaja më serioze, si qiraja ose shpenzimet familjare, mund t’ju ndihmojë të përcaktoni se sa mund të rrezikoni për diçka të pasigurt. Ju gjithashtu mund të përfitoni nga një vështrim i mirë i motivimeve tuaja para se të ecni përpara, sepse edhe një ide që ka njëfarë potenciali realist mund të mos ketë sukses nëse i qaseni në një mënyrë emocionalisht të çekuilibruar. Një bisedë intensive ose sesion i ditarit mund të çojë në disa njohuri çuditërisht të dobishme.

Shigjetari (22 Nëntor – 21 Dhjetor)

Arritja në rrënjë të një problemi me paratë mund të jetë e rëndësishme për ju në këtë moment. Megjithatë, njohja e kontributeve tuaja për këtë problem mund të jetë e vështirë, veçanërisht nëse përfshihet dinamika e ndërlikuar familjare. Vështrimi për të kaluarën tuaj është i mrekullueshëm nëse mund ta arrini atë, por edhe nëse nuk mund ta bëni këtë të ndodhë tani, duhet të përfitoni nga udhëzimet praktike se çfarë të bëni në vijim. Biseda me dikë tjetër që nuk është i përfshirë mund t’ju sjellë një perspektivë më objektive nëse është e nevojshme.

Bricjapi (22 Dhjetor – 19 Janar)

Disa gjëra mund të mbahen më mirë për veten tuaj tani për tani. Ndonëse mund t’ju duhet të zbuloni mjaftueshëm sa për të mbajtur anën praktike të jetës suaj të lëvizë pa probleme, ju ndoshta mund ta bëni këtë pa hyrë në çdo detaj që mendoni se janë shumë të diskutueshme ose private për t’u ndarë. Komunikimi i paqartë mund t’ju ndihmojë të fshihni pjesën tjetër. Kini kujdes të mos përqendroheni aq shumë në mbajtjen e një sekreti sa të lini një tjetër të rrëshqasë!

Ujori (20 Janar – 18 Shkurt)

Ju mund të jeni një gjeni sot! Bashkëmoshatarët tuaj mund t’ju perceptojnë si një prani të qëndrueshme dhe racionale mes një situate potencialisht kaotike dhe besojnë se i bëni gjërat komplekse të duken të lehta. Megjithatë, ata mund të mos jenë të vetëdijshëm për gjithçka që ndodh brenda kokës suaj që ju nuk e tregoni. Fshehja e disa detajeve praktike nga njerëzit e tjerë për t’i mbajtur ata të qetë mund të ketë kuptim, por mos lejoni trimërinë tuaj t’ju fshehë fakte të rëndësishme! Ju keni potencialin për të bërë mirë, por njihni kufijtë tuaj.

Peshqit (19 Shkurt – 20 Mars)

Ndjenja e presionit nga miqtë që duan të dinë pikëpamjet tuaja për një temë të rëndësishme mund t’ju bëjë më pak të prirur për t’u dhënë atyre një përgjigje. Edhe pse mund të jeni të sigurt për besimet tuaja, mund të dyshoni se ato nuk janë ato që të tjerët duan të dëgjojnë. Ndjenja juaj se duhet të fshihni gjëra të rëndësishme për veten tuaj, në fund të fundit mund të jetë një çështje më e madhe se çfarëdo qoftë konflikti i momentit. Tani për tani, fshehja pas paqartësisë mund t’ju japë hapësirë për të planifikuar lëvizjet tuaja të ardhshme.

Burimi: Tarot