Këngëtarja e frymëzuar për t’u bërë pilote

Rovena Dilo një emër që akoma i ka rezistuar kohës në botën e muzikës tani po kalon në një tjetër profesion. 

Në rrjetet e saj sociale ajo njofton nëpërmjet një postimi që do të donte që fëmijë të bëhej pilote dhe për këtë ishte frymëzuar nga piloti Armando Gjoka pasi tek ai personifikonte mbrojtjen dhe sigurinë./ProBizz.al/

https://www.instagram.com/p/CNH2d7CHVPM/?igshid=45zt4tex0wts