Manaferrat për forcimin e imunitetit

Vakteve tona nuk duhet ti mungojnë edhe manaferrat. Ato kanë shumë përfitime për shëndetin pasi janë të pasura me vitamina, minerale, fibra dhe antioksidantë.

Konsumi i tyre sjell reduktimin e inflamacionit, përshpejtimin e metabolizmit, humbjen e peshës, pastrimin e gjakut, ul rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe sistemit të qarkullimit të gjakut .

Ato mund të shoqërohen me kos në mëngjes ose si një sallatë frutash në darkë.