MARK ZUKENBERG URON ARTISTIN SHQIPTAR ERALD HALILI

Erald Halili; që në instagram e përshkruan veten “Ai çuni që bën video t’bukura me dron”, ka tërhequr vemendjen e të gjithëve me videon më të
fundit të realizuar :“What I Mean When I Say I Live In Albania”.

Së fundmi edhe themeluesi i  facebook dhe zortëruesi i  intagramit Mark Zukenberg e ka uruar atë personalisht.

Ai i ka dërguar një mesazh privat ku e uron Halilin duke i shkruar “Çfarë po ndodh në Shqipëri në këto momente? Unë kam parë postimin tënd kudo në Instagram Stories. Urime”.

Halili menjëherë ka ndarë me ndjekësit mesazhin e dërguar nga themeluesi i Facebookut.

Video e publikuar 3 ditë më parë, promovon në mënyrë të kujdesshme dhe me pamje të zgjedhura, bukuritë Shqiptare nga veriu në jug.

Video!

https://www.youtube.com/watch?v=KcGqW8HSaXQ