Mbani mend këtë emër!

Rejhan Bellani është 14 vjeç lindur dhe rritur në Suedi. Ai vjen nga një familje me dy kultura babain nga Kosova dhe mamin nga Bosnja.

Ai tregon se pasioni i tijë është të merret me muzikë dhe të arrijë sa më lart. 

Ai  ka marrë pjese në Talang në Suedi dhe ka mahnitur jurinë suedeze me zërin dhe vokalin muzikor.

Rejhan Bellani thekson se muziken e ka pasion dhe nuk ka shkuar në shkollë të muzikës.

Kam kënduar në dush dhe për familjarët e mi- shprehet Rejhan

Dëshira e tijë më e madhe ështe të arrijë në finale. 

Ai adhuron këngëtarin Majkell Xhekson. Ndjehet krenar për veendlindjen e babit të tij ‘Kosoven’ dhe do ti tregojë botës se Kosova është shtet i ri dhe i vogel por ka shumë talente ndërkombëtar.Ndiqni performancën e tij në Talang në Suedi!