Mbi 90 artistë nga e gjithë bota do të performojnë në UNUM festival

Edhe këtë vit në Shëngjin do të rikthehet UNUM festival.

Në një postim në rrjetet sociale ministrja e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro shkruan se ky aktivitet do të zhvillohet nga data 1 deri me 6 qershor.

“ UNUM FESTIVAL, pikëtakimi i mbi 90 artistëve dhe mijëra të rinjve nga gjithë bota që e kthejnë  Shëngjinin në qendrën e festës prej deri më qershor “

Në UNUM festival do të këtë plot aktivitete sportive, muzikore në bregdetin shqiptar duke promovuar edhe Shqipërinë.