Ndërtesa me bazë konstruksione metalike? Pirraçi-U6 ofron gjithçka nga leja e ndërtimit deri në dorëzimin e veprës!

Me një eksperiencë plot 20 vjeçare kompania e mirënjohur Pirraçi-U6 është e shtrirë me degët e saj në Shqipëri-Greqi-Kosovë-Maqedoni.

E themeluar nga sipërmarrësi Urim Pirraçi dhe e përbërë nga një staf profesisonist dhe i përkushtuar, Pirraçi-U6 ka rritur shërbimet dhe është kthyer në kompani lider në treg, e cila ofron të gjithë gamën e shërbimeve që duhet për çdo lloj ndërtese që ka për bazë konstruksione metalike.  

Tashmë për këto tipologji ndërtesash nuk është nevoja të kontraktoni kompani të ndryshme për të marrë shërbimet, pasi Pirraçi-U6 ka menduar për të gjithë paketën nga leja e ndërtimit deri në dorëzimin e veprës. 

Pirraçi-U6 me ekipin profesional ofron studim, projektim, prodhim dhe ndërtim, duke ofruar zgjidhje për projekte të ndryshme sipas kërkesave të klientëve.

Përse dallon në treg PIRRAÇI-U6?

Kompania është e kontrolluar nga sistemi i drejtimit të cilësisë EN ISO 900 I:2008 dhe përmban një sistem cilësor kontrolli në prodhim dhe zhvillim. Punimi i hekurit bëhet me makineri të teknologjisë evropiane në të cilën çdo detaj mendohet me rëndësi. Cilësia e hekurit është e certifikuar me kapacitetet më të larta evropiane. Ngritja e ndërtesës dallohet nga cilësia dhe shpejtësia, sipas kërkesave të klientëve. Kompania jonë ofron një ekspertizë të besueshme dhe profesionale, shërbim dhe çmim mjaft konkurues. Ne ofrojmë zgjidhje të reja teknike përmes prodhimit dhe ngritjes së strukturave prej çeliku me cilësi të lartë. Një risi e produktit tonë “Konstruksione metalike” është se ekipi ynë teknik dhe projektues asiston që nga konceptimi deri në realizimin e plotë të çdo ideje të klientit.” – shpjegojnë për ProBizz.al drejtues të kompanisë.

Personeli i PIRRACI-U6

Një staf i plotë dhe i kualifikuar është një garanci shumë e mirë për punime në kohë dhe me cilësi. Aktualisht stafi inxhinierik përbëhet nga një zyrë teknike e kompletuar me inxhinier projektues, zbatues, teknik etj. Kombinimi i inxhinierëve me ekperiencë dhe i fuqisë punëtore të specializuar jep mundësinë që të ofrojnë shërbime të plota përsa i përket konstruksioneve metalike.

Ne vazhdimisht investojmë në stafin tonë duke rritur nivelin profesional të tyre, me pjesëmarrje në trajnime të ndryshme për stafin inxhinierik dhe menaxherial si dhe me instruktime për sigurimin teknik dhe njohjen me makineritë më të fundit për punonjësit e kualifikuar dhe ata të thjeshtë. E gjithë kjo ka si qëllim të sigurojë cilësi maksimale të shërbimit. Aktualisht stafi ynë inxhinierik përbëhet nga një zyre teknike e kompletuar me inxhinier projektues, zbatues, teknik etj. Kombinimi i inxhinierëve me eksperiencë dhe i fuqisë punëtore të specializuar na jep mundesinë që ne të ofrojmë shërbime të plota përsa i përket konstruksioneve metalike. Ne kemi kështu një ekip të kompletuar dhe mjaft cilësor për të realizuar të gjitha pritshmëritë e klientëve tanë.” – shprehen drejtues të kompanisë.

Një risi e produktit “Konstruksione metalike” është fakti se ekipi teknik dhe projektues asiston që nga konceptimi deri në realizimin e plotë të çdo ideje të klientit. Kompania merr përsipër realizimin e idesë së klientit që në fazën e projektimit, nëpërmjet projekteve cilësore 3D, të cilat në konsultim të ngushtë me klientin finalizohen për t’u realizuar më pas në linjën e tyre të prodhimit.

Zyra e projektimit përbëhet nga një staf serioz profesionistësh si: – Arkitekt – Ing.Projektimi – Supervizore.

Klienti është mbreti!

Janë pafund kompanitë e mëdha që i kanë besuar Pirraçi-U6 për të ndërtuar veprat e tyre në vende të ndryshme të rajonit. Portofoli shumë cilësor i klientëve me të cilët PIRRAÇI-U6 bashkëpunon janë treguesit më të mirë të shërbimeve dhe produkteve cilësore që ofron kompania. Disa nga kompanitë që mbajnë vulën e ndërtimeve të Pirraçi-U6 janë: Teg, Qtu, Devolli Group, Ring, Praktiker, Shpresa Al Group, Devolli Princ Caffe, Elkos, Brunes, Stela, Birra Peja, Delta, Tv Klan, Stadiumi “Loro Borici”, Almero, Remal, WDAMA, Bolv Oil, Agri Pro, Rafaelo 2002, Dast, ADRE Group, Premium Hotel, Alba Shoes, Adicolor, Pestova, Moding Construction, Skela Syla, Panorama Resort, King Meat, Dekoll, shkolla, mbikalimet e këmbësorëve në autostradën Tiranë-Durrës, Dekoll, Teuta Durrës e shumë të tjerë.

Kontakt:

https://pirraci.com.al/