Numerologji: Zbuloni numrin tuaj të lindjes dhe si të tërhiqni pasuri

Të gjithë dëshirojnë të bëjnë një jetë të suksesshme dhe të kënaqshme.

Megjithatë, sado të përpiqemi, jo të gjithë kanë fatin ta marrin një të tillë. Dhe pastaj humbasim shpresën dhe mërzitemi se jemi të pafat!

Por ka teknika që mund të rrisin fatin tuaj në çështjet e parave.

Dr. Madhu Kotiya, numerolog i njohur, tregon se si numerologjia mund të na sjellë përfitime në përmirësimin e lojës sonë me paratë.

Si të llogarisni numrin tuaj të lindjes?

Jetët tona ndikohen nga numrat që lidhen me datën tonë të lindjes.

Si të llogarisni numrin tuaj të lindjes?

Nuk është data juaj e lindjes.

Numri juaj i lindjes llogaritet duke përdorur datën, muajin dhe vitin e lindjes suaj.

Për shembull, nëse keni lindur më 8.10.1999, numri juaj i lindjes do të jetë: 8+10+1999 = 8+1+0+1+9+9+9 = 37 = 3+7 = 10 = 1+0 = 1.

Numrat 1 dhe 2

Dr. Kotiya ndan metodat për të tërhequr pasuri bazuar në numrin tuaj të lindjes:

Numri 1: Për rritje të vazhdueshme, shmangni vetëbesimin e tepërt, zemërimin dhe impulsivitetin.

Numri 2: Ju mungon iniciativa dhe vullneti i fortë. Prandaj, përqendrohuni në ide ose plane praktike.

Numrat 3 dhe 4

Numri 3: Jeni të mençur dhe të zhytur në mendime. Përdorni aftësitë tuaja të rrjetëzimit për të arritur lartësi të mëdha. Sidoqoftë, përmbahuni nga përfshirja në aktivitete të paligjshme.

Numri 4: Jeni shumë punëtorë dhe asgjë nuk mund t’ju ndalojë të arrini qëllimet tuaja. Por nuk duhet të zhyteni në mendime negative.

Numrat 5, 6 dhe 7

Numri 5: Ndërsa keni njohuri të mira të biznesit, shqetësimi juaj mund të ndikojë negativisht tek ju.

Numri 6: Ju duhet të kontrolloni shpenzimet tuaja dhe dëshirën për rehati.

Numri 7: Kontrolloni temperamentin tuaj dhe jini optimistë.

Numrat 8 dhe 9

Numri 8: Suksesi juaj varet nga qasja juaj ndaj jetës. Edhe pse duhet të luftoni për të krijuar një vend për veten tuaj, një numër optimist, do të keni sukses dhe pasuri.

Numri 9: Duhet të planifikoni mirë dhe të zbatoni me durim idetë për të dhënë rezultate të mira.

Burimi: News Bytes