- Advertisement -spot_img

TAG

Program

Huawei në Shqipëri prezanton programin “Seeds for Future”

Huawei, në bashkëpunim me Fakultetin e Teknologjisë së Informacionit, nisi rrugëtimin e programit ndërkombëtar "Seeds for Future" për herë të parë në Shqipëri. Nëpërmjet...

Rikthehet Ilda Bejleri

Moderatorja Ilda Bejleri, që nga momenti që u largua nga ‘Procesi Sportiv’, nuk ka qenë me prezente në ekran, por nuk është se u...

Kujdes! Një virus i ri mund të sulmojë smartphone-n tuaj

Sistemet Androit po sulmohen nga një virus i ri! Ai është i maskuar si një përditësim i smartphonit dhe mund të marrë kontrrollim e...

Fjoralba Ponari shpërthen në lot

Nga 2 janari, në ekranin e ‘Top Channel’ ka nisur një reality show që do përmbushte dëshirat e fëmijëve shqiptarë. Formati i ri në...

Latest news

- Advertisement -spot_img