Tetori rozë, Vital ofron produkt falas për kurat mujore

Teksa jemi në muajin e sensibilizimit të popullatës mbi Kancerin e Gjirit, Kompania Vital Bio shpk e cila ofron lëngun çudibërës kurativ Vital ka vendosur të ofrojë për këdo që ka një diagnozë për këtë sëmundje një shishe Vital falas nësë vendos të marrë sasinë mujore.

Vital ka treguar efekte shumë pozitive në pacientët me tumore dhe është konstatuar rrudhja e metastazave në shumë lloje tumoresh në organe të ndryshme.

Efikasiteti i Vital evidentohet si gjatë edhe pas marrjes së kimioterapisë dhe rrezatimeve, duke mundësuar që pacienti t’i përballojë sa më lehtë pasojat e tyre, si edhe ndihmon në fuqizimin e organizmit.

Është konstatuar rrudhja e metastazave në shumë lloje tumoresh në organe të ndryshme.

Nga ata në gjoks e mitër, deri te tumore në mushkëri, limfomave, tumoreve në stomak, zorrën e trashë, mëlçi, pankreas, veshka, prostat, tumoret në tru etj.

Tetori Rozë, muaji kushtuar ndërgjegjësimit dhe sensibilizimit të popullatës mbi Kancerin e Gjirit, ndihmon në rritjen e vëmendjes dhe mbështetjes për vetëdijen, zbulimin dhe trajtimin e hershëm, si dhe kujdesin për këtë sëmundje. 

Statistikat tregojnë se përhapja e kancerit të gjirit është 1 në 8 femra. Zbulimi i hershëm është kura më efektive për kancerin e gjirit.

BioVital.al