Tom Hanks dhe Rita Wilson, 35 vite bashkë

35 vite martesë mes aktorit Tom Hanks dhe producentes Rita Wilson.

Ky i fundit në një postim në twitter shkruan “35 vite martesë . Dashuria është gjithçka”

Çifti kanë dy fëmijë së bashku.

Në një intervistë në vitin 2015 ku u pyet për jetëgjatësinë e marrëdhënies së tyre aktori Hanks tha “ Unë mendoj se ne u martuam për të gjitha arsyet e duhura”.