Agroturizmet shqiptare në revistën amerikane “Travel + Leisure USA”

Agroturizëm Huqi, Agroturizëm Gjepali, Mrizi i Zanave, Mullixhiu, Restorant Bardhi, këto  sipërmarrje kanë zënë vend në revistën prestigjoze amerikane “Travel + Leisure USA” që e citon agroturizmin në Shqipëri si “Një lëvizje e udhëhequr nga sipërmarrës novatorë dhe shefa të kuzhinës që po jetësojnë ndjenjën e krenarisë kombëtare dhe përkatësisë përmes punës së tyre me ushqimin”.

Ministrja e Bujqwsisw Frida Krifca shkruan nw facebook “Travel + Leisure” pasqyron eksperiencën unike që ofron agroturizmi shqiptar me historitë e ruajtura ndër breza, mikpritjen, prodhimet e tokës së fermerëve, gatimet tradicionale të sjella në ditët e sotme me risi, shërbimi i përkryer, ndërtesat origjinale dhe akomodimi cilësor dhe sigurisht vera shqiptare që lë mbresa.