Bitcoin rritet 7.1% në 55,163 dollarë

Bitcoin u rrit 7.11% në 55,162.92 dollarë në orën 22:00 të mërkurën, duke shtuar 3,661.73 dollarë në mbylljen e tij të mëparshme.

Bitcoin, kriptomonedha më e madhe dhe më e njohur në botë, është rritur 98.9% nga niveli më i ulët i vitit prej 27,734 dollarë më 4 janar.

Ether, monedha e lidhur me rrjetin blockchain ethereum, u rrit 2.15% në 3.591.72 dollarë të mërkurën, duke shtuar 75.63$ në mbylljen e saj të mëparshme.

Burimi: Reuters