Ellie Goulding nuk po nxiton të ketë fëmijë

Këngëtarja 33-vjeçare është e martuar me Caspar Jopling dhe megjithëse ata dëshirojnë të kenë një familje së bashku një ditë, ajo nuk është ende gati për këtë dhe madje po mendon të fillojë një podcast për gratë që duan fëmijë më vonë në jetë.

Ajo tha: “Unë dua të kem fëmijë, por nuk është gjithçka. Jam shumë e lumtur tani dhe dua të kem fëmijë më vonë, por nuk inkurajohet të pres.

Ka shumë bloge, podkaste dhe gjëra në lidhje me të qenit një mama ose për jetën e një nëne, të cilat unë i vlerësoj plotësisht sepse duhet të jetë mirë të dini se jeni në të njëjtën pozitë me nënat e tjera. Unë dua të di për gratë që janë në të njëjtin vend me mua.

Unë kam bërë një karrierë dhe, kur koronavirusi të ketë mbaruar, do të filloj turne. Do të ishte mirë të kishim gra me të njëjtat mendime që janë në të njëjtën pozitë dhe duan fëmijë më vonë në jetë ose aspak. Do të më pëlqente të dëgjoja një podcast për këtë, ndoshta do ta filloj timen.

Ellie i ka kaluar muajt e fundit në Oxfordshire, ku burri i saj po studion për një MBA në Universitetin e Oksfordit dhe çifti kanë kaluar një kohë të bukur së bashku.

Ajo tha: “Ne po qëndrojmë në një vilë në të cilën jeton Caspar ndërsa ai po vozit dhe studion.

Unë erdha këtu në fillim të karantinës që të mund të ishim së bashku. Dhe ne kemi kaluar kohë që nuk do të kishim pasur së bashku, kështu që ka qenë bukur.

Unë nuk jam kthyer në Londër prej muajsh, thjesht kam qenë këtu. Ka qenë mirë të jem këtu. Caspar është shumë mbështetës për karrierën time.

Unë isha duke udhëtuar më shumë në fund të vitit të kaluar dhe në fillim të këtij dhe isha në gjendje të përqendrohesha shumë më shumë në punë duke ditur që Caspar e kupton atë.

Ai kurrë nuk më lutej të kthehesha në shtëpi. Në karantinë, ne kemi një rutinë të këndshme ku unë punoj lart dhe kam kitarën time ndërsa ai qëndron poshtë në bodrum dhe punon atje. Nuk është sikur jemi në të njëjtën dhomë duke punuar në laptopët tanë apo diçka tjetër. Është mjaft bukur.

Çifti u martua në York vitin e kaluar para të ftuarve përfshirë Princeshat Beatrice dhe Eugenie dhe Katy Perry dhe Orlando Bloom, dhe megjithëse Ellie kishte “dasmën e saj perfekte”, ajo nuk mund të kujtojë shumë rreth saj.

Ajo tha: “Ishte një ditë kaq argëtuese, megjithëse në të vërtetë nuk më kujtohet aq shumë, sepse ishte një shakullinë. Por të gjithë kaluan një kohë të mahnitshme dhe ne patëm shumë letra dhe mesazhe gjatë muajve të ardhshëm nga njerëzit që thoshin se ishte me të vërtetë magjike.

Burimi: Bang Showbiz