‘MISTER POTATO ALBANIA’ magjia e ushqimit organik dhe hallall

Na ndodh të gjithëve që për shkak të ngarkesës në punë të harrojmë të mendojmë për pjesën e ushqimit. E në moment të fundit, kur na merr uria, duam diçka të shijshme, të shpejtë dhe cilësore. Pikërisht më mirë se kushdo tjetër, këto të treja i plotëson MISTER POTATO ALBANIA.

Fast Food dhe Restorant që ofron edhe shërbim delivery. Ushqimi ju vjen në dorë kudo që ju ndodheni.

Mjafton të hidhni një sy në faqen e saj në Instagram dhe padyshim ju shkon goja lëng për gatimet që përgatiten aty. American Burger me shije nga më të ndryshmet, Arabic rolls, Mexican rolls, Skepasti, sallata të shumëllojshme, Club Sandwich e shumë gatime të tjera përgatiten nga shefat e kuzhinës.

https://www.instagram.com/p/CMcGSSKhXX_/?utm_source=ig_web_copy_link

E veçanta e këtyre ushqimeve është fakti se përgatiten të gjitha me mish hallall dhe produktet janë të freskëta, të marra direkt nga fermerët.

MISTER POTATO ALBANIA ka menduar edhe për ata që duan të shijojnë ushqimet në ambjentet ku përgatiten. Pikërisht përballë Parlamentit , tek rruga George W Bush, ndodhet ambjenti mjaft i këndshëm dhe i ngrohtë që ofron MISTER POTATO ALBANIA. Aty mund të konsumoni dicka dhe po ashtu ta shoqëroni me pijen tuaj të preferuar.

Shërbimi profesional i stafit, padyshim bën që ju të riktheheni sërish për të shijuar magjinë e gatimeve tek MISTER POTATO ALBANIA.

Produktet organike dhe hallall kanë tërhequr vëmendjen e klientëve, jo vetëm shqiptarë por edhe të huaj, të cilët tashmë MISTER POTATO ALBANIA-n e kanë kthyer në stacionin e tyre të përditshëm për t’u ushqyer.

Me siguri edhe nësë nuk kishit ndërmend të ushqehenit në këto momente, besoj ju ka marrë uria për të provuar menjëherë specialitetet e MISTER POTATO ALBANIA.

Shërbimet janë të hapura nga ora 8:00 e mëngjesit deri në 24:00. Klikoni në Instagram për t’u njohur me menunë e pasur dhe porosisni në numrin 0694666686 /ProBizz.al/