Oprah Winfrey mbron Princin Harry dhe Meghan Markle: ‘Privatësia nuk do të thotë heshtje’

Oprah Winfrey po ngrihet për të mbrojtur Princin Harry dhe Meghan Markle.

Javët e fundit, Harry, 36 vjeç dhe Markle, 39 vjeç, kanë qenë veçanërisht të zëshëm për jetën e tyre si anëtarë të familjes mbretërore Britanike – një gjë e rrallë për ata që janë pranë monarkisë.

Ata bënë pretendime për racizëm dhe duke injoruar nevojat psikiatrike në një intervistë gjithëpërfshirëse me Winfrey në mars, ndërsa Harry kritikoi prindërit e babait të tij gjatë një episodi të fundit të podcastit dhe akuzoi familjen e tij që mbylli sytë ndaj lutjeve për ndihmë kundër kritikave publike në seritë e tij “The Me You Can Not See”.

Të dy janë kritikuar për deklaratat e tyre publike që po rriten me frekuencë duke marrë parasysh se ata u transferuan në Kaliforni vitin e kaluar në një përpjekje për të arritur më shumë privatësi.

Sidoqoftë, Winfrey nuk e ka atë dhe po qëndron për partnerin e saj të biznesit dhe gruan e tij.

“Kërkoj privatësi dhe po flas gjatë gjithë kohës,” tha ajo në emisionin “Today” të premten. “Unë mendoj se të jesh në gjendje të kesh një jetë që nuk të ndërhyjnë fotografë ose njerëz që pushtojnë jetën tënde është ajo që çdo person dëshiron dhe meriton.”

Ajo tha se kritikëve të vokalizimit të Harrit po “u mungon” ideja se ai dëshiron të ruajë një modicum të privatësisë si një dëshirë themelore. “Privatësia nuk do të thotë heshtje,”-shtoi ajo.

Për më tepër, Winfrey, 67 vjeç, tha se Harry dhe Markle “nuk kanë ndarë asnjë keqardhje” me të gjatë intervistës së tyre gjithëpërfshirëse.

Unë e kuptova se çfarë kishte ndodhur me ta dhe doja që pjesa tjetër e botës të vinte, duke qenë në gjendje t’i përgjigjesha pyetjes: Pse u larguan?” shpjegoi ajo. “Dhe unë mendoj se në kohën që u bë ajo intervistë, njerëzit e kuptuan.

Winfrey dhe Harry punuan së bashku për të zhvilluar seritë Apple TV + “The Me You Can Not See”, i cili përmban intervista nga të famshëm dhe njerëz të përditshëm në lidhje me luftën e tyre të shëndetit mendor dhe mënyrën se si ata po punojnë për t’i kapërcyer ato.

“The Me You Can Not See” është duke transmetuar aktualisht.

Burimi: Fox News