Përfitimet e vitaminës K

Dihet qe vitamina K gjendet tek perimet jeshile, por ajo mund të përmirësojë edhe shëndetin e mushkërive.

Mungesa e saj në organizëm  mund të shkaktojë asmë, sëmundje pulmonare dhe kollitje. Vitamina K mund të gjendet edhe tek vajrat bimore dhe drithërat.

Ndaj mjekët rekomandojnë të konsumohet një dietë e shëndetshme , të bëni palestër dhe aktivitete fizike.