“Squid Game” do të shndërrohet në realitet në Abu Dhabi

‘Squid Game’ të Netflix tani do të bëhen realitet. Qendra Kulturore Koreane me qendër në Dubai njoftoi se do të organizojë një event që do të shfaqë lojërat e luajtura në seritë e njohura të dramës.

Ngjarja, e cila do të zhvillohet në zyrën e KKK-së në Abu Dhabi, do të përfshijë lojëra për fëmijë që luhen në seri, por pa dhunë.

“Për t’iu përshtatur popullaritetit mbarëbotëror të “Squid Game”, seriali korean në NETFLIX, Qendra Kulturore Koreane në Emiratet e Bashkuara Arabe ka organizuar një ngjarje në të cilën ju gjithashtu mund të shijoni lojërat e luajtura në Squid Game,” thuhet në faqen zyrtare të OEK-ut.

Sipas faqes së internetit, 15 lojtarë do të luajnë në një seancë të vetme ndërsa mbajnë bluza me logon e shfaqjes. Lojërat e përfshira në event janë “Red Light, Green Light”, lojën “Dalgona Candy” dhe lojën “Marbles” dhe “Ddakji” (loja e parë që zhvillohet në stacionin e trenit me rrotullimin e letrave).

Squid Game' on Netflix: 'Red Light, Green Light' Becomes TikTok Meme
The Real-Life 'Squid Game' Games: Your Guide
Red Or Blue? "Squid Game" Director Ends All Theories About The Ddakji Game  » GossipChimp | Trending K-Drama, TV, Gaming News

Ngjarja, e cila do të zhvillohet në dy sesione, po lejon vetëm banorët e Emirateve të Bashkuara Arabe të marrin pjesë. Aplikantët duhet të plotësojnë një formulat që përmban 3 pyetje, të cilat do të testojnë njohuritë e tyre mbi serialin Squid Games.

Burimi: The Indian Express