Taylor Swift ka në plane një shfaqje televizive

Taylor Swift do të eksperimentojë edhe në fusha të tjera përvec muzikës .

Thuhet se artistja po synon të drejtojë një serial ‘meta-feminist” bazuar në jetën e saj.

Kjo do të shkaktonte një audiencë të madhe pasi shumë njerëz do që qëndronin të mbërthyer pas ekranit për të ndjekur shfaqjen që parashikohet të ketë një sukses të jashtëzakonshëm. Fansat e Swift-it e dinë shumë mirë se këngët e saj janë të frymëzuara nga përvojat e saj të së kaluarës dhe zhgënjimet që ka patur në jetë.