FIRMA E NDËRTIMIT “PARTNER 3”: CILËSI, KORREKTËSI DHE  SHPEJTËSI

Sektori i ndërtimit është përfshirë në zhvillime të vrullshme vitet e fundit, ku dominojnë lejet për banesa, të cilat janë përqendruar kryesisht në Tiranë, por nuk mungojnë edhe tipologjitë e tjera për qëllime hoteleri- turizmi në zona të ndryshme në territorin shqiptar.

Një rëndësi të jashtëzakonshme kanë kompanitë që realizojnë këto punime të cilat duhet të garantojnë cilësinë dhe sigurinë maksimale, për ata qytetarë të cilët do të zgjedhin të banojnë në këto objekte.

Me mbi 3 vite eksperiencë firma e ndërtimit “ Partner 3 shpk “ ofron zgjidhje të qëndrueshme në industrinë e ndërtimit me anë të stafit profesionist në terren.

Janë afro 130 punonjës të cilët punojnë me korrektësi duke përdorur materialet me cilësinë më të lartë.

https://www.instagram.com/p/Cr4-vrfqH7o/

Bashkëpunimi në grup është fryma që udhëheq ekipin çdo ditë në projekte të ndryshme.

Në fokus të punës është cilësia, shpejtësia, korrektësia dhe siguria.

https://www.instagram.com/p/CrytaU6gKh6/

Janë mbi 50 vepra të realizuara nga “Partner 3 shpk”; si apartamente banimi, vila etj dhe projektet janë në zgjerim dita ditës për shkak të kërkesës që ka kjo firmë për të bashkëpunuar me ndërtues të ndryshëm.

Zhvillimi i kompanisë ka vijuar në mënyrë të qëndrueshme duke marrë të gjitha përgjegjësitë sociale që i takojnë.

“ Partner 3 shpk” është e përkushtuar çdo ditë  me në qëndër të vëmëndjes “njeriun”, për të krijuar jo thjesht një banesë, por një të ardhme të sigurt dhe me cilësi të lartë jetese.

https://www.instagram.com/p/Cr3V8eaKVCr/

Qëllimi është i qartë: Veprat që realizon “Partner 3 shpk” të mbeten për shumë gjenerata, dhe besueshmëria e krijuar ndër breza të jetë motiv për projektet e së ardhmes.

Kontakt:068 40 90 408