Kendall Jenner shtatzënë ?

Në episodin e radhës të “The Kardashians” Kendall Jenner ka ngritur dyshimet për shtatzëni

Një prej producentëve e pyet modelen si po shkon shtatzënia, ndërsa përgjigjen e Kendall nuk e dëgjuam.

Nuk është çudi në fakt që ajo dhe Bad Bunny të bëhen prindër, pasi lidhja e tyre po forcohet çdo ditë.

Një dëshirë prej kohësh e Kris Jenner e cila do që të shohë të gjithë fëmijët e saj “të rregulluar”.