Si paraqiten monedhat europiane sot ?

Këtë të mërkurë monedha europiane  nka pësuar rënie në krahasim me një ditë më parë duke u blerë me 106 lekë dhe shitet me 106.8 lekë.

Dollari amerikan në pikat e këmbimit valuator është blerë me 98.6 lekë dhe është shitur me 99.8 lekë .

Po ashtu edhe franga zvicerane ka regjistruar rënie teksa është blihet me 109.8 lekë dhe shitet me 111.1 lekë në raport me një ditë më parë.  Pikë ka humbur edhe paundi britanik pasi blihet me 122 lekë dhe shitet me 123.5 lekë .