Ushqimet që shkatërrojnë lëkurën

Të gjitha ushqimet që konsumojmë ndikojnë në lëkurën tonë. Sipas Daily Mail një dietë e pasur me fruta dhe perime mund t’i rikthejë lëkurës një shkëlqim dhe pamje rinore.

 Ndërsa e kundërta ndodh me ushqime të tjera të cila mund të krijojnë problem të lëkurës si puçrra, lëkurë të thate dhe rrudha.

Dermatologët rekomandojmë të shmanget konsumi i ushqimeve të pasura me sheqer dhe  pijet alkoolike .