Ekzistojnë 300 lloje dhimbje koke

Fakti më i fundit nga shëndetësia, ekzistojnë më shumë se 300 lloje dhimbje koke, shkruan the Sun.

Disa prej tyre mund të kalohen më një ilaç të thjeshtë, dhimbja mund të shfaqet edhe nëse jemi të dehidratuar apo si rezultat i konsumit të tepërt të pijeve alkoolike, të qëndrimit të gjatë në diell.

Sipas ekspertëve në Harvard Health dhimbja e kokës në mëngjes nis midis orës 4 dhe 9 dhe mund të shkaktojë edhe ndërprerjen e gjumit.

Ajo mund të ndahet në një sërë kategorish duke e bërë atë një dhimbje koke grupore, tensioni ose edhe migrenë.