Rikthehet Festivali Folklorik në Gjirokastër

Nga 24 qershori deri në 1 qershor do të zhvillohet Festivali Folklorik Kombëtar .

Kryeministri Edi Rama shpërndau në rrjetet sociale një video promovuese të eventit dhe skenës ku do të ngjiten të përformojnë artistët e folkut nga hapësira mbarëshqiptare.

Rikthimin e këtij aktiviteti kreu i qeverisë shkruan së kalaja e Gjirokastrës është zbukuruar si me magji nga ngjyrat, motivet, ritmet e valet e te gjitha krahinave shqiptare. Ky festival rikthehet pas 8 vitesh në Gjirokastër.